MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Beunkoeler

Dient uw beunkoeler gereinigd te worden? Schakel voor deze klus CP Heat Exchanger Technologies in. Ons bedrijf is een specialist in het reinigen, onderhouden, overhalen en repareren van onder andere beunkoelers, platenwisselaars en oliekoelers. Dankzij de kennis en expertise waar onze engineers en monteurs over beschikken, kunnen zij iedere beunkoeler weer optimaal laten werken.

Regelmatig onderhoud en reiniging van uw beunkoeler voor optimale koeling

CP Heat Exchanger Technologies is gevestigd in Schiedam, een ideale locatie vlakbij de Rotterdamse haven. Wij zijn onder meer scheepsreparatiebedrijven, fabrikanten van motoren en motoronderdelen, rederijen, tuinbouwers, (petro)chemische bedrijven en installatiebedrijven van dienst. Wij kunnen uw beunkoeler weer optimaal laten werken door deze te reinigen en te onderhouden. Door de aanslag op een beunkoeler te verwijderen gaat deze weer optimaal koelen. Tevens wordt de levensduur van het apparaat verlengd. Tijdens het reinigen maken wij gebruik van chemische reinigingstechnieken. Ook testen wij de u-bundels van de beunkoeler op lekkage en voeren de benodigde reparaties uit.

OPTIMALE PRESTATIES

CP Heat Exchanger’s reinigings- en onderhoudsmethodes zullen de koelcapaciteiten van uw koeler volledig herstellen. Om de levensduur van uw beunkoeler te verlengen, kunnen wij tevens een speciale coating aanbrengen. Deze coating vertraagt de aangroei van organismen als algen of zeepokken en zorgt ervoor dat uw beunkoeler beter  bestand is tegen de effecten van zeewater. Voor relaties die graag van het complete pakket (inclusief coating) gebruik willen maken, heeft CP Heat Exchanger Technologies het Beunkoeler Performance Plan ontwikkeld. Dit totale onderhoudsprogramma maakt uw koeler weer als nieuw.

Contact - NL
Wij beantwoorden uw (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur!
Sending

✓ EFFICIËNT

✓ OPTIMALE PERFORMANCE

✓ LANGERE LEVENSDUUR

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!