MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Platenkoeler

Een industriële platenkoeler reinigen, repareren of onderhouden laat u doen door een gespecialiseerd bedrijf als CP Heat Exchanger Technologies. Onze vakkundige monteurs en engineers beschikken over de juiste kennis en ervaring om allerlei soorten warmtewisselaars te reinigen en herstellen, zodat zij nadien weer optimaal kunnen functioneren. Wij zijn gevestigd in de buurt van de Rotterdamse haven en kunnen daarom gemakkelijk en snel bedrijven als rederijen, scheepsreparatiebedrijven, installatietechnische bedrijven en fabrikanten van motoren en motoronderdelen van dienst zijn. Profiteert u binnenkort ook van onze uitgebreide dienstverlening en onze fantastische service?

Industriële platenkoeler reinigen: diverse werkzaamheden

Een industriële platenkoeler is een zeer efficiënte en veelzijdige warmtewisselaar. Dankzij het grote oppervlak van de geribbelde platen hebben zij een hoog rendement. Maar ook deze warmtewisselaars kunnen op den duur vervuild raken, waardoor de koelcapaciteit afneemt. Om dat te voorkomen, kunt u CP Heat Exchanger Technologies inschakelen voor het periodiek reinigen en onderhouden van uw installatie. Tijdens het onderhoud demonteren onze monteurs de industriële platenkoeler, zodat zij iedere plaat afzonderlijk kunnen reinigen. Ook zorgen onze monteurs dat de platen afzonderlijk worden gecontroleerd en van een nieuwe verpakking worden voorzien. Tot slot monteren onze vakkundige monteurs de platenkoelers weer. Op die manier is uw industriële platenkoeler weer helemaal klaar voor gebruik.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u uw industriële platenkoeler door de professionele medewerkers van CP Heat Exchanger Technologies laten onderhouden? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Laat ons weten hoe wij u precies van dienst kunnen zijn. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 10 4296104.

Contact - NL
Wij beantwoorden uw (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur!
Sending

✓ EFFICIËNT

✓ OPTIMALE PERFORMANCE

✓ LANGERE LEVENSDUUR

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!