MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Platenwarmtewisselaar

Wanneer uw platenwarmtewisselaar of platenwisselaar gereinigd of gereviseerd moet worden, dan wilt u daarvoor natuurlijk wel een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Denk dan aan CP Heat Exchanger Technologies. Wij zijn gevestigd in Schiedam en we zitten dus vlakbij de Rotterdamse haven. Onze klantenkring bestaat daardoor ook onder meer uit rederijen, fabrikanten van motoren en motoronderdelen, (petro)chemische bedrijven, tuinbouwers, scheepsreparatiebedrijven en installatietechnische bedrijven.

Platenwarmtewisselaar of platenwisselaar repareren en onderhouden: een vak apart

Een platenwarmtewisselaar of platenwisselaar is een zeer efficiënte en veelzijdige warmtewisselaar, maar raakt net als alle andere warmtewisselaars na verloop van tijd vervuild. Hierdoor neemt de koelcapaciteit af. Om de installatie weer optimaal te laten werken, is periodiek onderhoud en reiniging nodig. Omdat het onderhouden, reinigen en eventueel repareren van een platenwarmtewisselaar of platenwisselaar een vak apart is en dit zeer nauwkeurig moet gebeuren, kunt u hiervoor het best een gespecialiseerd bedrijf als CP Heat Exchanger Technologies inschakelen. De platen dienen namelijk apart gereinigd en gecontroleerd te worden. Voor het reinigen worden chemische reinigingsproducten gebruikt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u CP Heat Exchanger Technologies inschakelen voor onderhoud of een reparatie aan uw platenwarmtewisselaar op platenwisselaar? Dan horen wij uiteraard graag van u! Wij kunnen het ons echter ook voorstellen dat u eerst nog wat meer wilt weten over CP Heat Exchanger Technologies. Voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar +31 (0) 10 4296104. Wat kunnen wij voor u doen?

Contact - NL
Wij beantwoorden uw (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur!
Sending

✓ EFFICIËNT

✓ OPTIMALE PERFORMANCE

✓ LANGERE LEVENSDUUR

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!