MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Ultrasoon en chemisch reinigen

REINIGEN VAN HEAT EXCHANGERS

CP Heat Exchanger Technologies heeft ruim 20 jaar ervaring in het schoonmaken, repareren en onderhouden van warmtewisselaars en bijbehorende onderdelen voor onder andere de scheepvaart, de petrochemische industrie en de tuinbouw. Uw koelers zijn bij ons in professionele handen. Het reinigen van uw warmtewisselaar omvat, afhankelijk van het soort koeler of condensor, de volgende werkzaamheden:

  • Visuele inspectie bij aankomst in onze werkplaats
  • Ultrasoon reinigen (in geval van lucht- of oliekoelers)
  • Reinigen onder hoge druk
  • Spoelen van het binnenwerk
  • Chemisch reinigen
  • Reinigen onder hoge druk
  • Spoelen van het binnenwerk
  • Gereedmaken voor transport

ULTRASOON REININGEN VAN ONDER ANDERE LUCHTKOELERS EN OLIEKOELERS

Ultrasoon reinigen is een zeer efficiënte en effectieve manier om onder andere lucht- en oliekoelers schoon te maken. De warmtewisselaars worden in een ultrasoon bad geplaatst, dat is gevuld met een speciaal samengestelde reinigingsvloeistof op hoge temperatuur. Geluidsgolven zorgen ervoor dat minuscule luchtbelletjes ontstaan die imploderen. Hierdoor ontstaan stromingen die op een veilige manier zelfs de moeilijkst bereikbare plekken kunnen reinigen. Ultrasoon reinigen is een uitstekende methode om de lucht- of oliezijde van uw koeler weer volledig schoon te krijgen.

WARMTEWISSELAARS CHEMISCH REINIGEN

Voor het reinigen van de waterzijde van oliekoelers, platenkoelers, beunkoelers en luchtkoelers maken we bij CP Heat Exchanger Technologies gebruik van chemische baden. Met deze chemische dompelbaden krijgen we iedere koeler gereinigd. Uiteraard worden de afvalstoffen op de juiste wijze afgevoerd.

REINIGEN VAN CONDENSORS EN ONDERDELEN

Naast het ultrasoon en chemisch reinigen van warmtewisselaars als luchtkoelers en oliekoelers en het chemisch reinigen van platenwisselaars en beunkoelers, verzorgen wij ook de reiniging van andere typen warmtewisselaars, condensors, filters, motoronderdelen, tubes, etc.

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN UW WARMTEWISSELAAR

Na het reinigingsproces is uw koeler ontdaan van elk vuil. Heeft uw luchtkoeler, oliekoeler, platenkoeler of beunkoeler behoefte aan meer dan reiniging alleen, dan kunnen wij uw koeler ook overhalen. Onze engineers hebben jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van elk type koeler.

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!