MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Ultrasoon reinigen Rotterdam

Ultrasoon reinigen laat u uitvoeren door uw specialist in reiniging, reparatie en overhaal van koelers: CP Heat Exchanger Technologies nabij Rotterdam, Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij u vanuit onze vestiging in Schiedam graag van dienst. Wij voeren zowel chemische als ultrasone reinigingen graag voor u uit. Plaats vandaag nog uw order of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en onze service!

Ultrasoon reinigen Rotterdam, Nederland: succes verzekerd

Tijd is geld. Onze roots liggen in de scheepsvaart en wij weten als geen ander hoe belangrijk leverbetrouwbaarheid is binnen uw branche. Kiest u voor onze expertise, dan bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid op het juiste moment. Ultrasoon reinigen passen wij vooral toe op luchtkoelers. Ook oliekoelers kunnen wij met behulp van ultrasoon reinigen voor u ontvetten. Ultrasoon reinigen voeren wij voor u uit door:

  1. Een bad samen te stellen voorzien van water en reinigingsstoffen;
  2. Door dit bad sturen wij vervolgens geluidsgolven;
  3. De geluidsgolven resulteren in tienduizenden luchtbelletjes die imploderen;
  4. De implosies veroorzaken stromingen door de reinigingsvloeistof;
  5. De stromingen kloppen het vuil los in het hart van de koeler, zonder beschadigingen te veroorzaken.

Ultrasoon reinigen doen wij graag voor u in de gehele omgeving van Rotterdam, Nederland. Dat houdt in dat wij onze werkzaamheden vanuit onze eigen werkplaats kunnen uitvoeren, maar dat we ook op locatie te werk kunnen gaan.

Meer informatie en contact opnemen

Wilt u meer weten over de veilige en effectieve methode van CP Heat Exchanger Technologies nabij Rotterdam, Nederland, om lucht- en oliekoelers ultrasoon te reinigen? Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze methodes. Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 (0) 10 4296104. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Ultrasoon reinigen laat u uitvoeren door de specialist!

Contact - NL
Wij beantwoorden uw (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur!
Sending

✓ EFFICIËNT

✓ OPTIMALE PERFORMANCE

✓ LANGERE LEVENSDUUR

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!