MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Oliekoeler

GEBRUIK EEN BUIZENWARMTEWISSELAAR ALS OLIEKOELER

Wilt u uw industriële oliekoeler laten reinigen door een echte specialist? Dan bent u bij CP Heat Exchanger Technologies op de juiste plek. Wij zijn namelijk al jaren dé specialist op het gebied van het reinigen, onderhouden en repareren van alle soorten warmtewisselaars. Zo kunnen wij onder andere een industriële oliekoeler reinigen, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de reparatie van uw luchtkoeler. Onze dienstverlening is zeer breed en onze service is uitstekend. Wilt u ook dat uw installaties optimaal blijven presteren? Wilt u een lager brandstofgebruik van installaties in gang zetten? En wilt u de levensduur van uw warmtewisselaar zo lang mogelijk houden? CP Heat Exchanger Technologies helpt u hierbij!

INDUSTRIËLE OLIEKOELER REGELMATIG LATEN REINIGEN BEVORDERT OPTIMALE WERKING

Beschikt u over een industriële oliekoeler? Dat is waarschijnlijk een flinke investering geweest. Natuurlijk wilt u dan zo lang mogelijk genieten van die investering. Het regelmatig laten reinigen van een industriële oliekoeler, is dan ook heel belangrijk. Na veelvuldig gebruik kunnen de pijpenbundels in de koeler namelijk dichtslippen. De werking van de machine kan dan afnemen, en dat gaat ten koste van uw bedrijfsprocessen. Dat is waarom u CP Heat Exchanger Technologies inschakelt. Wij beschikken over de juiste kennis én kunde en de juiste materialen om een goede reiniging uit te voeren. Blijken onderdelen aan vervanging toe te zijn? Ook dat kunnen we bij CP Heat Exchanger Technologies voor u regelen.

VERSCHILLENDE MANIEREN VAN REINIGEN

Bij CP Heat Exchanger Technologies kunnen wij uw apparatuur, zoals de industriële oliekoeler, op verschillende manieren reinigen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ultrasoon en chemisch reinigen. Daarmee kunnen we kalkaanslag, olie en andere smeermiddelen gemakkelijk verwijderen. Wilt u weten wat in uw situatie de beste manier van reinigen is? Bij CP Heat Exchanger Technologies adviseren wij u graag. Wilt u meer informatie over het reinigen, onderhouden of repareren van warmtewisselaars, zoals de industriële oliekoeler? Bel dan even naar +31 (0) 10 4296104. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Wilt u meer weten over reiniging, onderhoud en reparatie van shell & tube warmtewisselaars? Onze medewerkers adviseren u graag! U kunt ons bereiken op +31 10 4296104 of via info@cp-heat.nl

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!