MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Over ons

REINIGINGS- EN ONDERHOUDSSPECIALIST

CP Heat Exchanger Technologies is specialist in het reinigen, onderhouden, overhalen en repareren van onder andere luchtkoelers, oliekoelers, beunkoelers en platenwisselaars. Het is onze missie om uw warmtewisselaar weer optimaal te laten werken. Onze monteurs en engineers zijn in staat vrijwel alle bundels en platenpakketten te reinigen en te herstellen, waarna ze weer optimaal kunnen functioneren.

WARMTEWISSELAARS REINIGEN VOOR DE SCHEEPVAART EN PETROCHEMIE

Wij zijn gevestigd in Schiedam. CP Heat Exchanger Technologies is daarmee gunstig gelegen ten opzichte van de Rotterdamse haven. Bovendien bevinden wij ons nabij een van de grootste petrochemische clusters ter wereld. Onze klantenkring bestaat dan ook onder andere uit scheepsreparatiebedrijven, rederijen, fabrikanten van motoren en motoronderdelen, (petro-)chemische bedrijven, tuinbouwers en installatietechnische bedrijven.

REINIGINGS- EN ONDERHOUDSFACILITEITEN VOOR UW WARMTEWISSELAAR

Wij beschikken over een ultrasone reinigingsinstallatie en diverse chemische dompelbaden, waarmee we uw warmtewisselaar optimaal en veilig reinigen. Daarnaast maken wij pakkingen voor elk type koeler, kunnen wij desgewenst uw bundels retuben en reinigen en onderhouden wij ook uw condensors, filters, motoronderdelen, tubes en cilinderkoppen.

SNELLE HEAT EXCHANGER SERVICE

Onze roots liggen in de scheepvaart. Daardoor weten wij als geen ander dat kwaliteit en snelheid van groot belang zijn. Tijd is geld. Wij zetten dan ook alles op alles om uw scheepskoeler of industriële warmtewisselaar zo snel mogelijk weer gereed te hebben. Onze monteurs kunnen ook op locatie en aan boord van schepen onderhoud plegen en reparaties uitvoeren.

CP HEAT EXCHANGER TECHNOLOGIES, ONDERDEEL VAN CP GROUP

Wij zijn onderdeel van CP Group, een wereldwijd opererend logistiek dienstverlener en tevens specialist op het gebied van tankreiniging en warmtekoeler onderhoud. Via onze zusterondernemingen CP Benelux Logistics en CP Hacap Shipping zijn wij in staat de (internationale) logistiek rondom uw warmtewisselaar vanaf het schip naar onze werkplaats en vice versa snel en efficiënt te organiseren.

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!